Erik en Greet

Een deelnemer na de workshop: “Erik en Greet, jullie zijn TOP. Elk op zich én samen. Gewoon ECHT, WAARACHTIG, AUTHENTIEK. Zalig om in jullie energie te mogen ZIJN en HELEN.”
L.D., vrouw van 48 jaar – 2013

 

Greet Luypaert (1974) is ervaren internationaal lesgeefster en begeleidster in energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel persoonlijk ontwikkelingswerk.

Greet doceerde gedurende vijf jaar  ‘Vertical Reality’ in België en Nederland voor de UISCA (Californië), is auteur van het boek ‘Het potentieel van tachyonenergie (2005) en ontwikkelde ettelijke cursussen in persoonlijke ontwikkeling (‘Duurzaam Leiderschap’, ‘Duurzaam Leven’, ‘Leef je Waarheid’). Greet vindt haar passie in het begeleiden van mensen en het bouwen aan een Duurzame, Gelukkige en Bewuste Wereld.
In 2010 werd ze door Elena Tonetti opgeleid tot gecertifieerd LIR trainer, assisteerde in Nederland, Ierland en Duitsland en draagt nu dit bijzondere werk uit samen met haar partner Erik Decolvenaer.

Na 10 jaar mensen begeleiden en cursus geven in persoonlijke ontwikkeling, emotioneel en energetisch helingwerk, is Birth into Being het mooiste werk dat ik vandaag met de wereld wens te delen!’ – Greet Luypaert – gecertifieerd LIR trainer.

Erik Decolvenaer (1968) is psychotherapeut en trainer. Hij volgde een vierjarige opleiding Integrale Psychologie bij het IMP en is afgestudeerd als Energetic Integration Therapeut bij BodyMindOpleidingen in Nederland. Hij heeft een privé praktijk Innerlijke Zoektocht en begeleidt groepen en organisaties rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Erik volgde workshops bij Elena Tonetti: in 2011 in Ierland, in 2012 en 2014 in Duitsland. Hij is gecertifieerd Advanced Facilitator in Birth into Being internationaal. Hij begeleidt samen met zijn partner Greet Luypaert workshops in België. Greet en Erik hebben samen een zoon, Casper (2013).