Nina Benedicte

NinaNina Benedicte (1966) is vroedvrouw in de brede zin van het woord. Samen met enkele andere vroedvrouwen richtte ze de vzw Bolle Buik op. Ze bereidt mensen voor op de natuurlijke geboorte en vroeg ouderschap en verzorgt moeders en baby’s aan huis na de geboorte. Ze verzorgt de opleiding ‘Perinatale Sensibilisatie’ aan vroedvrouwen (over hoe interactief en holistisch groepen begeleiden).Ze schreef 3 boeken van de reeks ‘Met hart en Ziel’. (Zwanger, Mee Zwanger en Baren)Na 10 jaar intensieve persoonlijke ontwikkeling en bijscholingen bij Woman Within, Lazuli Coaching en Evolutiepsychologie, richtte ze in 2012 een begeleidingspraktijk Dia Damo op.

Haar missie draait rond heling van het vrouwelijke en mensen opnieuw in contact brengen met hun voelwereld, om zo de geboorte te begeleiden van hun diepere Zelf..
Ze volgde in januari 2013 level 1 van Birth into Being bij Annick Ottenburgs en in juli van datzelfde jaar volgde ze de opleiding bij Elena Tonetti-Vladimirova in Wenen. Ze is nu Birth into Being Practitioner en begeleidt level 1 en 2 van de Birthshops volgens de Birth into Being methode. In de zomer 2015 volgt ze de opleiding tot Advanced Facilitator in Duitsland. Zelf is ze gelukkige moeder van 6 kinderen, geboren uit haar liefdesrelatie met Hugo.

Adres: Leuvensebaan 368 3040 Sint-Agatha-Rode (15 km van Leuven)

Email: benedicte.vansina@gmail.com
Telefoonnummer: 016/ 471732

Website: www.diadamo.be