Getuigenissen

Getuigenissen van enkele deelnemers aan een Birth into Being workshop van Greet en Erik.

“Ik vond het echt heel diepgaand werk dat met heel veel fijngevoeligheid wordt gedaan. Deze workshop ging recht naar onze essentie en heft blokkades op waar we onszelf nog tegenhouden om onze ware essentie te leven !”
H.V.N. vrouw van 56 jaar – 2012

Intens, krachtig, to the point en heel fijn afgestemd. Heel helend.
E.V. vrouw van 34j – 2013 

“Level 1 voelt aan als een van de mooiste, meest authentieke, meest intens liefdevolle belevingen in mijn leven. Jullie hebben daar iets heel moois gefaciliteerd, waarvoor oprecht respect en grote dankbaarheid! De workshop brengt je wat je niet verwacht en laat je achter met een verrassend gevoel. Verrast door het leven, verrast door jezelf. Jezelf, met je zogezegde angsten, maar vooral met al je kracht. Een echte aanrader !”
K.L. man van 40 jaar – 2012 

Johannes nam deel aan Birth into Being. Hij maakte de tekening met tekst op de foto hiernaast.

“Ik ben zo dankbaar dat ik dat tijdens de cursus Birth IntoBeing mocht herbeleven en heb kunnen neerzetten in dit gebed..
En voor mij voelt het zo dat deze essentie niet alleen voor mij maar voor iedereen geldt…daarin zijn we EEN..daarin zijn we verbonden..” Johannes – 2014

 

 

“Ik wilde jullie graag nog eens uit het diepst van m’n hart bedanken voor het prachtige, helende weekend in Meldert. Maandag en dinsdag voelde ik me fragiel en erg moe, maar sinds woensdag fladder ik hier rond met een heerlijk licht en bevrijd gevoel en voel ik het bruisen om dingen te gaan neerzetten waar ik al lange tijd op broed, maar nooit de stap toe durfde te zetten. De tekening die ik zondag maakte hangt ondertussen ingekaderd aan de muur om mezelf elke dag te herinneren aan wat ik dit weekend zo helder en krachtig heb mogen ervaren: ik ben liefde, ik ben licht, ik ben vrij!”

L.V.L vrouw van 33 jaar – 2012

“Erik en Greet, jullie zijn TOP. Elk op zich én samen. Gewoon ECHT, WAARACHTIG, AUTHENTIEK. Zalig om in jullie energie te mogen ZIJN en HELEN.”
L.D., vrouw van 48 jaar – 2013

“Geweldig, verrijkend, fantastisch,… Ik sta er iedere keer weer van te kijken dat het zo simpel in elkaar zit. Ademen – aanraken – voelen – woorden. Wat ik dit weekend ervaren heb…  zo heilig dat er weinig woorden voor zijn. Dank u.”
L.H. vrouw van 38 jaar – 2012

“Ik heb me tegelijkertijd enorm open & kwetsbaar gevoeld, én enorm veilig. Dit is een zalig gevoel dat ik koester. Het is, was, tot voor kort uiterst zeldzaam dat ik dit ervaar(de). Ik voel me tegelijk krachtig en zacht, open en begrensd, verbonden en bij mezelf, leider en als een kind. En vooral DANKBAAR, ontzettend DANKBAAR voor deze bijzonder helende en integrerende ervaring.”
L.D., vrouw van 48 jaar – 2013

“Zeer verrassend en helemaal anders dan de introductiedag. In contact gekomen met eigen sensualiteit tijdens spiraliserende oefening die m’n vrouwelijke oerkracht heeft ontloken.”
A.D., vrouw van 37 jaar – 2012

“Het was heel intens, warm, liefdevol,… puur.” Het creëren van een liefdevolle, respectvolle sfeer waar het mogelijk is jezelf te tonen, jezelf te zijn. Het doet me deugd, is thuiskomen, voedend, versterkend. De verschillende technieken waren ook “sterk” !
I.T., vrouw van 47 jaar – 2012

“Intense diepgaande ervaringen waarin je je geboorte op een positieve manier mag beleven. Deze wedergeboorte bracht me bij mijn volle potentieel. Dank voor de mooie, krachtige, liefdevolle begeleiding tijdens alle sessies.”
V.D.R. vrouw van 45 jaar – 2012

“Zeer goede opbouw voor mij, liefdevolle openheid, veel warmte en genegenheid aanwezig, een prachtige ervaring.”
F.S., man van 43 jaar  – 2012

“Ik was benieuwd wat het mij zou brengen (ik heb al veel workshops gevolgd) en ik ben aangenaam verrast. Ik vind het diepgaand, eenvoudig, waarachtig en het gebeurt allemaal in een sfeer van liefde. De indrukken tijdens de zwangerschap, geboorte en kindertijd zijn zo sterk dat het van groot belang is om er iets mee te doen als je vanuit je volle kracht wil leven. We helpen er onszelf mee en onze kinderen. De tijd is gekomen om onszelf te zijn en vanuit ons volle potentieel te leven. Dit is een mooie weg. Ik ben al benieuwd naar het vervolg in oktober.”
K.H. vrouw van 46 jaar – 2012

“Verrassend, boeiend, werkt enorm door. Voelt ook veilig. Alles mag er zijn.”
HJ – vrouw – 2013

“Door de emotie gaan voelde zwaar aan, maar daarna was er veel rust, warmte en terug meer energie. Voel mij een stuk lichter dan toen ik aankwam. Ik ben een sterke vrouw!!!”
E.F. vrouw van 38 jaar – 2012

“De meest krachtige ervaring ooit: heilig. Jullie stralen echte liefde uit.”
D.C. vrouw van 33 jaar  – 2012

“Voor mij was dit een intense workshop, maar hierdoor kon ik wel bij mijn intense geluk komen! Dank je.
I.P. vrouw 45 jaar – 2013

“Het was een ongelovelijk bijzonder weekend. Ik geniet er nog steeds van en de liefde binnen de cirkel was zo hartverwarmend mooi, niet in woorden uit te drukken eigenlijk. Dank jullie heel hartelijk voor alles en voor het creëren van de cirkel en jullie liefde en veiligheid,  k ben jullie heel dankbaar!”
F.J. vrouw – 2012