Birth into Being workshop level 1+2

Het grootste geschenk dat we
aan onszelf, aan de wereld en
aan de komende generaties kunnen bieden
is ervoor kiezen te leven vanuit het stralende wezen dat we in essentie zijn.

 

 

Inleiding

Birth into Being -LIR level 1

Birth into Being -LIR level 2

Voor wie is deze Birth into Being – LIR Workshop?

Eerstvolgende Workshops

Inleiding

Op basis van 30 jaar studie en vooral ervaring met duizenden mensen vanuit de hele wereld, ontwikkelde Elena Tonetti de Birth into Being methode. Een wonderlijke methode die ons terug laat voelen wie wij in wezen zijn, die ons het leven laat bewandelen in bewustzijn en in vrijheid om ons totale potentieel te beleven!

Tijdens de Birth into Being workshop gebruiken we technieken om ons limbisch brein te ontdoen van de beperkende imprints.
Het limbisch systeem ligt aan de basis van je karakter en geeft vorm aan je leven. Helaas zitten er ook een heleboel programma’s en structuren die je belemmeren om vanuit je essentie in het leven te staan. Hiermee gaan we aan de slag in Birth into Being.

Level 1 en 2 zijn de basislevels waar je volop aan de slag gaat met de periode van zwangerschap tot je volwassen bent. Daarna kan je deelnemen aan level 3 tot 5

Het resultaat leidt tot meer leven vanuit vrijheid, vanuit jouw innerlijke wijsheid. Dit zorgt ervoor dat je niet langer vanuit een ongewenst programma mensen en ervaringen aantrekt, dan wel vanuit jouw essentie het levenspad bewandelt.

“Voor mij was dit een intense workshop, maar hierdoor kon ik wel bij
mijn intense geluk komen! Dank je. I.P. vrouw 45 jaar – 2013

De voorbije twintig jaar hebben duizenden mensen wereldwijd het effect mogen ervaren van deze bijzondere technieken. Dit is een uitnodiging voor jou, om ook jouw geboorterecht op te nemen en voluit te leven.

 


Birth into Being -LIR level 1
In level 1 werken we vooral met de periode rond de geboorte
.

‘Peace on Earth begins with birth.’   – Jeanine Parvati Baker 

In dit weekend gaan we voornamelijk aan de slag met de periode van conceptie tot kort na de geboorte. Via specifieke technieken krijgen we toegang tot het limbisch systeem. Zodra deze opening gemaakt is, gebruiken we een bijzondere combinatie van technieken die de gewenste verandering toelaat in het limbisch systeem. 
Verwacht je aan een magisch weekend met beweging, ademhaling, meditatie, inzicht, liefde, dankbaarheid, bevrijding, hergeboorte en Leven met de grote L.

“Ik heb de workshop ervaren als een bad vol liefde en als een prachtig geschenk aan mezelf. De sfeer was warme en veilig, de begeleiding was een droom, de oefeningen waren voedend en helend. Een diep en oprecht dankjewel!”  L.V., vrouw van 33 jaar

Meer informatie over de inhoud

Birth into Being -LIR level 2
In level 2 werken we met de kinderjaren en verder.

Tijdens deze dagen werken we dieper in op de imprints en het effect van de manier waarop jij als kind jouw omgeving hebt ervaren. De imprints die jij tijdens jouw opvoeding meekreeg, momenten op school, met vriendjes of andere mensen uit jouw omgeving die onbewust – of mogelijk net wel heel bewust – een beperkende stempel bij jou achterlieten. 

Re-unie van de drie breinen: Door de geboorteshock en de cortex-gerichte maatschappij is de samenwerking tussen onze verschillende onderdelen van het brein verstoord. We herenigen de cortex, reptielenbrein en limbisch brein om vanuit een verbonden brein in het leven te staan. Verbonden met wie we werkelijk zijn en met de wereld rondom ons.

Meer informatie over de inhoudVoor wie is deze Birth into Being – LIR Workshop?

Deze workshop is voor eenieder die zijn/haar geboorterecht om voluit te leven wenst op te nemen. Los van leeftijd, geslacht of verleden bieden de technieken fantastische ervaringen die heling brengen op verschillende niveau’s van ons zijn.

Jonge ouders staan vaak stil bij de impact van hun limbische imprint. Daardoor kiezen ze voor deze workshop tijdens hun zwangerschap vanuit de wens  enerzijds zich vrij te maken van stagnerende informatie in hun limbisch systeem, zodat ze een natuurlijke bewuste en vlotte geboorte mogen ervaren – anderzijds zich te ontdoen van deze informatie om ze niet mee te geven aan hun nog ongeboren kind.
Deze keuze is bijzonder mooi. En toch staat deze workshop totaal los van zwangerschap of geboorte.

Elke 24u geven we geboorte aan nieuwe dag. Elke minuut geven we geboorte aan het volgende moment van ons leven. Elk moment van ons leven stroomt voort met het programma waarmee we ooit gevormd werden – bewust of onbewust. Elke stap in ons leven, elke stap in onze relatie, elke onderneming en keuze die we aangaan is een vorm van creatie die sowieso onderhevig is aan onze limbische imprint. En of je nu één, achttien of tachtig bent, ieder van ons heeft het recht om voluit zijn of haar leven te leven. Het is ieders geboorterecht om voluit het leven te leven. En dit geboorterecht is ons jammer genoeg al bij de geboorte ontnomen door de manier waarop 99 % van de mensen in onze moderne maatschappij geboren is.

Vandaag kan jij jouw geboorterecht terug opnemen en kiezen voor een leven vanuit vrijheid!

‘Dit werk is voor eenieder die niet in totale ‘bliss’ is geboren en opgegroeid.’ – Elena Tonetti.
Wat bedoelt Elena hiermee? Opgroeien in totale bliss, in een ruimte van liefde en zachtheid is omwille van de medicalisatie van het geboorteproces en de  artificiële omgeving van het ziekenhuis ver zoek. Couveuse, keizersnede, verdoving, zelfs enkel de artificiële omgeving van een ziekenhuis volstaat om van geboortetrauma te spreken.

Dergelijke factoren zorgen er niet alleen voor dat we als pasgeboren baby ons bewustzijn afsluiten, het heeft ook een direct effect op de manier waarop we ons ontwikkelen en ons hele leven leiden, op de graad van succes in wat we realiseren in de wereld, op onze communicatie in gezins- en werkomgeving, kortom op alle aspecten van het leven.

We leiden ons leven volgens de onbewuste programma’s die zich installeerden in ons limbisch systeem en celgeheugen tijdens de zwangerschap, de geboorte en onze eerste zeven levensjaren. We aanvaarden dit programma als normaal, gezien dit ook de ‘norm’ is waarmee we opgevoed zijn en hoe we de wereld als ‘waar’ hebben leren kennen. Dit is het programma dat we ons als ‘eigen’ hebben toegeëigend.
Maar… Dit programma strookt niet met wie we in essentie zijn. Wij zijn niet de persoon die zich zou ontwikkeld hebben indien we in totale vrijheid en bliss waren geboren en opgevoed.
Het grootste geschenk dat we aan onszelf, aan de wereld en aan de komende generaties kunnen bieden is ervoor kiezen om onszelf te deprogrammeren / hercoderen en te leven vanuit het stralende wezen dat we in essentie zijn. Leven vanuit onze essentie betekent leven in kracht, het ervaren van ons totale potentieel, leven vanuit een diep ‘weten’, vanuit onze ziel.

 

Data Workshops door Erik & Greet.

BIB Level 1
Van vrijdag 29/9/2017 19u30 tot zondag 1/10/2017 17u.
In het Lotushuis te Westerlo.
Prijs workshop: 235 euro.
Prijs verblijf: rond 150 euro (afh van aantal deelnemers)

Meer info en inschrijven via contact.

Annulatievoorwaarden:

Annulatie kan per telefoon of per e-mail.
Bij annulatie tot 2 weken voor aanvang wordt 25 euro annulatiekost aangerekend.
Bij annulatie vanaf 14 dagen voor aanvang ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd, 50% kan worden overgedragen naar een volgende Birth into Being birthshop of privésessies bij Erik Decolvenaer of Greet Luypaert (binnen het jaar opgenomen). Indien je binnen het jaar geen andere activiteit boekt, ben je dat bedrag kwijt.
Breng je zélf een vervanger aan, dan worden enkel de administratiekosten van 25 euro aangerekend.
De annulatievoorwaarden van de accommodatie (maaltijden en verblijf) is afhankelijk van de locatie.