Filmvoorstelling


‘BIRTH AS WE KNOW IT’ – docufilm

[kijk onderaan deze pagina voor data van filmvoorstellingen]

Bijzondere film over  natuurlijke geboorte,
het effect ervan op ons leven en hoe we dit op elke leeftijd nog kunnen veranderen.

Een eye-opener voor alle generaties!

 


Enkele reacties over de film:

“De film bracht me dichter bij mijn vrouwelijke (m)oe(de)rkracht.” – An
“De film raakte me diep en gaf inzicht over het effect van m’n geboorte op m’n leven nu.” – Erik
De film bood mij een essentieel puzzelstuk om te begrijpen hoe de wereld vandaag functioneert en wat er nodig is om een vredevolle wereld te creëren!” – Greet


De regisseur, haar visie en levenswerk

Pionier Elena Tonetti Validmirova startte in de jaren 80 de ‘Conscious Birth’ beweging in Rusland, verhuisde nadien naar California om van daaruit haar passie en werk over de hele wereld verder te zetten.

Vanuit haar visie ‘een vredevolle geboorte = een vredevolle wereld’, brengt ze bewustwording omtrent het effect van onze lymbische imprint* op ons leven.
Met andere woorden:  het effect op al wat wij ‘leven geven’ en het effect op de manier waarop we ‘leven geven’.

Elena’s levenswerk is gericht op het belang van natuurlijke geboorte en alle gevolgen daarvan. De manier waarop we alles in ons leven creëren, hoe we al onze onze creaties in de wereld brengen, hoe we in communicatie gaan met de wereld, etc is een direct gevolg van de manier waarop we geboren zijn.

Elena’s film ‘Birth as we know it’ is een waardevolle en hartverwarmende documentaire die over de hele wereld bijdraagt aan de bewustwording omtrent natuurlijke geboorte en op die manier meebouwt aan een mooie wereld.
(Meer over Elena.)

Dank je Elena, voor dit mooie werk!

*Limbische imprint is de aangeboren capaciteit van het menselijk brein om op een non cognitieve wijze alle informatie uit onze omgeving te absorberen en te memoriseren. Dit proces vindt plaats in ons limbisch brein.De Trailer

Bekijk de trailer: http://www.birthasweknowit.com/trailer.htmlKomende filmvoorstellingen:

Woensdag 13 sept 2017, om 19u30 in de buurt van Diest.
Vertoning van de film ‘Birth as we know it’ met nabespreking waarin je kan delen en vragen stellen en korte introductie van de Birth into Being methode.

Prijs: 15 euro

Door Greet  & Erik.

Schrijf in via contact.

zie ook Agenda